Welke sport oordopjes draadloos zijn er?

Sport oordopjes draadloos zijn dopjes met een goede pasvorm die bepaalde extra functies hebben die het sporten aangenaam maken en sporten met muziek in je oren een extra dimensie geven. Je hoeft dus niet per se speciale sport exemplaren te zoeken. Het zijn vooral de oordopjes van hoge kwaliteit met uitgebreide functies. Ze hoeven niet eens heel duur te zijn. Je hebt als goede oordopjes die je perfect kunt gebruiken tijdens het sporten onder de € 80,-. Wat maakt oortjes nou geschikt om te sporten? Het antwoord vind je hier. 

Oordopjes draadloos met perfecte fit

Sport oordopjes draadloos moeten perfect zitten in je oren. Ze mogen niet gaan schuiven of uit je oren vallen. Dat kun je niet gebruiken tijdens een training. Jij wilt je voor 100% concentreren op je sportsessie en wilt niet onnodig worden afgeleid door oortjes die niet op hun plek blijven en die je steeds opnieuw in je oren moet duwen. Let dus heel goed op de pasvorm van de producten. Kies voor exemplaren met een speciale Wingtip van zacht materiaal die zich vastklemt in de oorschelp zodat ze extra stevig zitten. Hoe intensief jij ook beweegt, met een Wingtip blijft je oortje altijd in je oor en verschuift niet.

Robuuste sport oordopjes draadloos

Oortjes om mee te sporten zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Bij voorkeur hebben ze speciale eartips in verschillende maten die zich vastzetten in je oor en goed blijven zitten. Daarbij zijn zweet- en regendruppels geen probleem. Met IP64 gecertificeerde dopjes ben je ervan verzekerd dat ze spatwaterdicht zijn en veeg je de druppels er aan het einde van je training gewoon af en zijn ze weer klaar voor de volgende sessie. Ze kunnen tegen een stootje en spatje vocht, net zoals jij.

Oortjes met extra bas voor meer energie

Sport oordopjes draadloos met extra bas geven je een energie boost als je dat nodig hebt. Kies voor exemplaren met een loepzuiver geluid zodat je het idee hebt dat je in een privé concert zit. Jij krijgt vleugels tijdens je training en dan is het maar goed ook dat de oortjes draadloos zijn, zodat je je helemaal vrij kunt bewegen en nieuwe records kunt breken. Niets houdt jou nog tegen om voluit te gaan en lekker te genieten. 

Sport oordopjes draadloos met handsfree bellen

Je kunt moeiteloos draadloos bellen en je bedient je telefoon zonder je telefoon aan te raken. De bediening zit op je dopjes en gaat moeiteloos met een vinger. Zo hoef jij je training niet te onderbreken. Kies voor sport oordopjes draadloos waarmee je moeiteloos en zonder opladen een marathon kunt lopen. Je wisselt eenvoudig van playlist tijdens je training zodat je voor elke piek en ook bij een duurtraining de juiste motivatie in je oren hebt. Zo houdt niks jou nog tegen om een topprestatie te leveren. En het leuke is dat je ook buiten je training om veel plezier hebt van deze oordopjes. Ze leveren altijd de beste prestaties, wat je activiteiten ook zijn.