children, win, success-593313.jpg

Gratis IO games voor je mobiel

Met beperkte groepsgroottes en de sluiting van enkele van onze favoriete uitgaansgelegenheden tijdens Covid-19, kan het voor sommigen moeilijk zijn om dingen te vinden om met vrienden te doen. Je kunt echter nog steeds wat quality time doorbrengen door de bijeenkomst online te houden door deze multiplayer IO-games samen te spelen.

IO-games zijn browsergebaseerd met eenvoudige regels die iedereen snel kan leren. Dit betekent dat er geen fancy-pants gaming-installaties of urenlange installatie nodig zijn; ga gewoon naar de URL en je bent klaar om te gaan. Het beste van alles is dat ze allemaal gratis te spelen zijn.

Bekijk hier meer games om te spelen:

  1. agar.io

Algemeen beschouwd als de grootvader van alle IO-games, werd de populariteit van agar.io verhoogd nadat het op het kanaal van YouTuber Pewdiepie was verschenen. In het spel bestuur je een cel die rondgaat en andere spelers consumeert om groter te worden.

De mitochondriën zijn misschien de krachtpatser van de cel, maar in dit spel ben jij het – dus zorg ervoor dat je uit de buurt blijft van andere bloeddorstige cellen voordat het spel voorbij is. Met het grootste actieve spelersbestand op dit moment, heeft agar.io een sterke aanwezigheid in de gemeenschap met een eigen speciaal forum waar je andere gelijkgestemde spelers kunt ontmoeten en zelfs enkele nuttige tips kunt opdoen.

Hier speel je agar.io

slither.io

We willen allemaal wel eens dat vleugje nostalgie, en slither.io kan die jeuk gewoon krabben. De gameplay doet denken aan de klassieke “Snake” op Nokia-telefoons waar kinderen uit de jaren 90 bekend mee zouden zijn.

In plaats van alleen voor één speler te zijn, zoals de OG, betekent het online-element hier dat je zowel voedselpellets als andere spelers kunt consumeren. Dit zorgt voor een chaotische en leuke ervaring terwijl je je een weg naar de overwinning probeert te banen.

Dit leuke spel, speel je hier

krunker.io

Stel je voor: het is begin jaren 2000 en de school is net afgelopen. Je gaat meteen naar de lokale LAN-winkel om Counter-Strike met je vrienden te spelen. De meesten van ons zijn uit die fase gegroeid en Krunker.io is een First-Person-Shooter die je terugbrengt naar je jonge dagen.

Met meerdere spelmodi zoals “Free-for-All”, “Capture the Flag” en “Zombies”, zal het de gameplay-lus zeker fris houden. En verander het slagveld in een mode-landingsbaan door je avatar aan te passen met skins die zijn gekocht met de in-game-valuta. Je kunt ook je eigen kleine privéwedstrijd organiseren en je vrienden uitnodigen voor een avond vol intense actie.

Trends over deze spellen lees je op deze website