Reparatie

Spoed service 24/7

Reparatie

01.

Mobiele telefoons zijn voor veel mensen over de hele wereld een noodzaak geworden. In zo’n scenario lijkt het leven stil te staan als er een storing in uw mobiele telefoon zit en u een reparatie nodig heeft.

Tot voor kort namen alleen de fabrikanten de reparatie van mobiele telefoons op zich. Er zijn nu kansen voor ondernemende individuen om hun eigen lucratieve bedrijf te starten, hetzij als werknemer van een reparatiewerkplaats voor mobiele telefoons, of met hun eigen zelfstandige reparatie van mobiele telefoons.


Als uw mobiele telefoon niet correct werkt, kunnen enkele basisstappen worden gevolgd. Bepaal eerst of het probleem bij de telefoon of de batterij zit door de batterij te vervangen. Als u de bellers niet kunt horen, controleert u of het volume hoger staat, de beltoon is ingeschakeld of de batterij is opgeladen. Als deze strategieën niet werken, breng uw mobiele telefoon dan naar een reparatiecentrum voor mobiele telefoons.

phone, mobile, cell phone

Defecten voorkomen

02.

Tegenwoordig kunnen klanten een defecte telefoon naar een van de reparatiecentra voor mobiele telefoons brengen. Er wordt een werkorderformulier afgegeven en er moet een aanbetaling worden gedaan ten behoeve van de reparatiedienst voor mobiele telefoons. Er wordt dan een overeenkomst getekend voor het ontvangen van een gratis telefoon. Alle mobiele telefoons hebben een fabrieksgarantie van één jaar. De reparatiecentra voor mobiele telefoons zullen telefoons met garantie repareren of vervangen, zolang de gebruiker geen fysieke schade aan de telefoon heeft veroorzaakt. Als de garantie is verlopen, kan het reparatiecentrum voor mobiele telefoons reparaties in rekening brengen. Zodra de reparatie van de mobiele telefoon is voltooid en de telefoon is teruggebracht door het relevante reparatiecentrum voor mobiele telefoons, retourneert de klant de gratis telefoon, voert de laatste betaling uit en ontvangt hij het gerepareerde apparaat. Soms is het het beste om gewoon een nieuwe telefoon aan te schaffen, omdat de reparatiekosten voor mobiele telefoons even hoog kunnen zijn als de kosten van een nieuwe telefoon.

Een reparatietechnicus voor mobiele telefoons heeft verschillende geavanceerde tools en technieken beschikbaar voor de reparatie, zoals:

Reinigingsmiddelen – Ze worden gebruikt bij het repareren van mobiele telefoons, omdat ze contactreinigers zijn die oxide oplossen. Deze apparatuur wordt gebruikt om vuile pinnen in de telefoon schoon te maken en zo te helpen bij het repareren van mobiele telefoons.

Lampen – Ze worden gebruikt tijdens het repareren van mobiele telefoons om uw ogen te beschermen tijdens het werk. Tafellampen worden geleverd met een hoogfrequente 4200Hz-lamp zonder veelvuldige vonken om schadelijke effecten voor de ogen te voorkomen, aangezien veel werk onder gebrekkig licht bij normale 50Hz / 60Hz kortzichtigheid en veel oogaandoeningen kan veroorzaken. Het is een erg handig hulpmiddel voor mensen die zich bezighouden met het repareren van mobiele telefoons.

Phone Open Tools – Voor een reparatie van mobiele telefoons moeten mobiele telefoons worden geopend. Verschillende gereedschappen zoals schroevendraaiers van magnetisch gelegeerd staal kunnen voor dit deel van de klus worden gebruikt.

 

kitchen, utensils, ladle

Herprogrammeren

03.

Programmeurs – Voor reparatie van mobiele telefoons moet de mobiele telefoon worden ontgrendeld. Niet alle mobiele telefoons kunnen met een simpele kabel worden ontgrendeld. Programmeerhulpmiddelen kunnen de enige manier zijn om “death phones” te repareren, telefoons die niet meer werken. Een 24xxx-chiplezer kan probleemloos EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read Only Memory) lezen en schrijven in een telefoon. Stroom verkregen van USB-verbinding naar computerpoort, seriële poort wordt gebruikt voor het lezen / schrijven van gegevens tijdens een reparatie van een mobiele telefoon. Programmeerhulpmiddelen worden in bijna elk reparatiecentrum voor mobiele telefoons gebruikt.

Ultrasone reiniger – Het is een apparaat dat ultrasone geluidsgolven overbrengt naar een reinigingsvloeistof of oplosmiddel dat ingebed vuil losmaakt van objecten die erin zijn ondergedompeld. De ultrasone reiniger wordt gebruikt tijdens reparatie van mobiele telefoons om de printplaat van mobiele telefoons te verwijderen.

Raak niet in paniek als uw telefoon defect raakt. Voer gewoon de basisstappen uit die hierboven zijn gemarkeerd. Als dit niet lukt, kunt u uw telefoon nog steeds naar een reparatiecentrum voor mobiele telefoons brengen waar een reparatietechnicus voor mobiele telefoons uw probleem kan oplossen.

mobile phone, phone is broken, phone is defective

Spoed service - 24/7

Wij zijn 24/7 beschikbaar om jou met spoed te helpen. Bel ons op onderstaand numme.